Ju keni kontroll të plotë dhe në kohë reale mbi të dhënat tuaja personale. Mund të fshini menjëherë dhe përgjithmonë llogarinë tuaj dhe të gjithë historikun e testit direkt brenda aplikacionit.
Pastrim në kohë reale me vetë-shërbim me verifikim të fjalëkalimit
Udhëzime hap pas hapi:
Kur konfirmoni fshirjen, regjistrat e mëposhtëm fshihen menjëherë dhe përgjithmonë nga bazat e të dhënave në cloud dhe ruajtja lokale: